“Het Begint met Taal ” organiseert een drietal webinars.
Op donderdag 29 oktober van 14.00 tot 15.00 uur met als onderwerp: Spreektaal. De methode Spreektaal kun je bij ons opvragen of zelf downloaden van de site van Het Begint Met Taal. Het is een hele mooie, laagdrempelige methode om met je taalmaatje het spreken te oefenen. Je moet wel even leren hoe je er het meest effectief mee kunt werken, daarover gaat de webinar.
Op woensdag 4 november van 15.00 tot 16.00 uur, Gezonde Taal. Handig als je taalmaatje veel met gezondheid bezig is. Met deze methode kun je samen doktersgesprekken oefenen, komen er medische termen voorbij en kun je samen nadenken over een gezonde leefstijl. Ook deze methode kun je bij ons opvragen of downloaden.
Op dinsdag 1 december van 19.30 tot 20.45 uur, Uitspraak NT2. Wil je weten hoe je kunt oefenen met het uitspreken van lastige klanken? Wil je jouw taalmaatje helpen verstaanbaarder te spreken? In deze webinar leer je waarom de Nederlandse uitspraak zo lastig kan zijn en krijg je handvatten om je taalmaatje te helpen.
Voor alle webinars geldt dat je je vooraf moet aanmelden. Dat kan via het extranet van Het Begint Met Taal.
Inlognaam: Best TV
Wachtwoord: Samenspraak Best